Organisasjonskultur

Det handler om folk og flyt®

 

Lær de rette verktøyene  og strategier for å skape en lærende organisasjon der folk trives, innoverer og skaper verdi både for virksomheten og for kundene! Vi bygger grunnmuren for suksess.

 

Smidig HR (1 dag)

Kurset «Smidig HR» er designet for HR-personell som er interessert i Lean-Agile/Smidig metodikk og hvordan man kan støtte virksomheten for å oppnå bedre smidighet.

I løpet av kurset vil deltakerne utforske den nye arbeidsverdenen og HR og lære hvordan og hvorfor Agile er medvirkende til å skape mer stabile, responsive og vellykkede organisasjoner.

Servant Leadership/Tjenende ledelse (4 dager)

Vellykkede ledere er de med sterk karakter og evnen til å lede med mot, ydmykhet og medfølelse. Heldigvis er karakter ikke noe vi bare er «født med». Karakter er noe som kan utvikles over tid. I dette programmet vil du få muligheten til å utforske syv dimensjoner av ledelse som er assosiert med sterk karakter gjennom casestudier og eksempler. Du vil også gjennomføre selvrefleksjonsøvelser, vurderinger og aktiviteter for å sette i gang og fortsette arbeidet med å utvikle disse karakterdimensjonene.

OKR Practitioner/utøver(1 dag)

Ønsker du å bli en ekspert på OKR-rammeverket og ta karrieren din til neste nivå? Se ikke lenger enn vårt Certified OKR Practitioner-opplæringsprogram! Dette kurset er designet for alle i en organisasjon som vil være involvert i implementering av OKR-er, fra teammedlemmer til ledere. Kurset vil gi deg kunnskapen og ferdighetene du trenger for å bli en vellykket OKR-utøver, fra å forstå hva OKR-er er og hvordan de fungerer, for å effektivt formulere og utføre OKR-er. Ved slutten av kurset vil du ha en dyp forståelse av OKR-rammeverket og de praktiske verktøyene du trenger for å bruke det i din egen organisasjon.

Agile retrospective (1 dag)

Her lærer vi hvordan man fasiliteterer gode retrospektive der man bygger tillit, transparens for å kunne drive kontinuerlig forbedring. Vi øver på forskjellige metoder for å drive brainstorming, identifisering av forbedringer og oppfølging av avtalte tiltak.

Agile problem solving (1/2 dag)

Vi går gjennom en velutprøvd mekanisme for analyse av problem, rotårsaksanalyse og identifisering av mulige løsninger og prioritering av disse. Vi øver også på å skrive veldefinerte problemstillinger. Et veldefinert problem er halvveis løst problem.

Har du bestemt deg for et kurs eller workshop?

Du booker ved å ta kontakt med oss på epost hussam@diglab.no eller melding på linkedin https://www.linkedin.com/company/diglab-as/

Kafferelaterte kurs hos Yalla yalla kaffe

Lær deg alt om kaffe, dens oppriennelse, smaker og hvordan den brennes og brygges på en god måte. La deg rive med og opplev noe utenom det vanlige! Arrangementet kan være teambuilding, bursdag, bli kjent eller lignende.

Tilbake til kurskategorier

Det handler om Folk og Flyt. Kategoriseringen slik vi har satt den sammen er basert på erfaringer høstet gjennom et langt liv kombinert med velprøvde prinsipper, praksiser og ferdigheter for å nå forretnings smidighet, også ved bruk av Lean Agile metoder.